Receptfritt och egenvård i mobilen

Receptfritt och egenvård i mobilen - APOTEK.NU
Receptfritt och egenvård i mobilen – APOTEK.NU

Välkommen till APOTEK.NU – Vi erbjuder fri frakt på beställningar för minst 199 kr.

APOTEK.NU – Receptfritt och egenvård i mobilen. Vi är e-handeln för dig som värdesätter kvalitet, snabbhet och enkelhet. Vi säljer egenvårdsprodukter och receptfria läkemedel online från välkända varumärken som finns på apotek. Därför kan du känna dig trygg med att produkterna håller en hög kvalité. Betalning sker också tryggt med Klarna.

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att handla receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter. Därför är vi tillgängliga inte bara i vår butik på nätet men också i butik på Facebook och Instagram. Dessutom får du fri frakt på beställningar för minst 199 SEK

Vårt sortiment

I vårt sortiment finns apoteksvaror och receptfria läkemedel som du oftast behöver som till exempel kosttillskott, hudvårds- och hygienprodukter, läkemedel för lindring av allergiska symptom och vid feber och värk. Vi har delat in vårt sortiment i olika kategorier för att det ska bli enklare för dig att hitta. Här är våra produktkategorier:

Barn på Apotek Nu

Barn

Kost & Hälsa på apotek nu

Kost och hälsa

Värk på Apotek Nu

Värk

Förkylning & Feber

Förkylning och feber

Allergi på Apotek Nu

Allergi

Intim & Underliv på Apotek Nu

Intim och underliv

Händer & Fötter på Apotek Nu

Händer och fötter

Hudvård på apotek nu

Hudvård

Hårvård på Apotek Nu

Hårvård

Mage på Apotek Nu

Mage

Mun & Tänder på Apotek Nu

Mun och tänder

Ögon & Öron på Apotek Nu

Ögon och öron

Sår Bett & Stock på Apotek Nu

Sår bett och stick

Hjälpmedel på Apotek Nu

Hjälpmedel

Mellanmål & Snacks på Apotek Nu

Mellanmål och snacks

Man på Apotek Nu

Man

Boxar & Paket på Apotek Nu

Boxar och paket

Accessoarer på Apotek Nu

Accessoarer

I varje kategori finns produkter för både vuxna och barn. Men i kategorin barn har vi samlat alla produkter speciellt för barn. Inom varje kategori finns både receptfria läkemedel och andra egenvårdsprodukter. Vi utökar ständigt vårt sortiment för att passa dina behov.

Eftersom vi säljer receptfria läkemedel online är vi registrerade hos Läkemedelsverket för e-handel med vissa receptfria läkemedel. När du klickar på den EU-gemensamma symbolen för webbhandel med läkemedel, kan du lätt kontrollera att apotek.nu finns med på Läkemedelsverkets lista över företag som anmält att de driver e-handel med läkemedel.

Att handla smidigt online innebär också säkra och snabba leveranser. Vi levererar dina varor med PostNord och du får dina varor inom 1-3 dagar.

Dessutom ger vi det lilla extra så att du känner dig speciell och uppskattad. Välkommen till APOTEK.NU – Apoteket för Receptfritt och egenvård i mobilen!

Visar 1–12 av 279 resultat

Visar 1–12 av 279 resultat