Fri frakt vid order från 199 kr

Fri frakt vid order från 199 kr! på Apotek Nu
Fri frakt vid order från 199 kr! på Apotek Nu

Fraktfritt leveransalternativ på APOTEK.NU

Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt för dig att handla apoteksvaror. Därför får du fri frakt när du handlar för minst 199 kr. När du handlar för minst 199 kr på apotek.nu kommer valet ”fri frakt” upp som fraktalternativ i kassan. Välj detta alternativ för att få din leverans utan fraktkostnad. När vi vi packat din order skickar vi en leveransbekräftelse till dig via mail.

Fri Frakt på Apotek Nu

Vi levererar din fraktfria order med PostNord. Mindre paket kommer du att få i din brevlåda inom 1-3 dagar. Större paket som inte får plats i din brevlåda levereras vid dörren eller i en påse utanpå postlådan.

Passa på att handla alla dina apoteksvaror och receptfria läkemedel på en gång så får du fri frakt. Det blir både billigare och också enklare. Du kanske ska resa och behöver ett reseapotek eller vill passa på att handla för hela familjen. Vi har produkter som du oftast behöver från trygga, välkända varumärken. Allt från hudvård, kosttillskott, tandvård och sminktillbehör till receptfria läkemedel för lindring av värk, allergiska besvär, magbesvär och mycket mer.

Fri frakt vid order från 199 kr på apotek.nu
Fri Frakt på din order över 199 kr – apotek.nu