Om oss – apotek.nu

Om oss Apotek Nu
Om oss Apotek Nu

Om oss – APOTEK.NU – ditt mobila apotek för apoteksvaror och receptfria läkemedel. Vi säljer apoteksvaror och receptfria läkemedel online. Vår idé är att kunna erbjuda de varor som du oftast behöver inom hälsa, skönhet och egenvård på nätet, när du vill. Apoteksvaror och receptfria läkemedel är något man köper regelbundet. Vi tror att du ofta vet vad du vill ha, du har dina favoritprodukter som du vet funkar.

Vi finns där du är

För oss är det viktigt att det ska vara lätt och smidigt för dig att handla, just när du behöver det, var du än befinner dig på nätet eller på sociala medier. Framför allt vet vi att du har viktigare saker att lägga din tid på än att stå och vänta i en kö i en vanlig butik eller på ett apotek. Därför använder vi den mobila e-handeln från Facebook Shops, så att du kan köpa apoteksvaror direkt från vår Instagram profil och Facebook sida. Allt för att det ska vara enkelt för dig att handla apoteksvaror, receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter när du vill! Nu vet du lite mer om oss och hur vi kan underlätta för dig i din vardag.

Starka varumärken

Vi fokuserar framför allt på trygga, välkända varumärken på apoteksvaror och egenvårdsprodukter som finns på apotek. Det innebär att vi säljer starka, välbeprövade varumärken på receptfria läkemedel, som du vet att du och din familj kan lita på.

Bra service

Vi levererar snabbt och enkelt dina varor var du än befinner dig i landet. Vi strävar även efter att packa paketen i så små paket som möjligt så att du oftare få dina paket direkt hem i brevlådan. Dessutom minimerar det onödiga transporter och resursåtgång. Du kan också välja att få din leverans till dörren. Du är också alltid varmt välkommen att kontakta oss när du har några frågor.

Tryggt att handla

För att ditt köp ska vara tryggt och säkert sker betalningen genom Klarna. Du kan själv välja det betalalternativ som passar dig. Med Klarna har du flera betalningsalternativ till exempel Swish, faktura eller kortbetalning.

För oss är det viktigt att du är nöjd och att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att handla apoteksvaror. 😊

Företagsuppgifter: Amnelo Group AB. Pollargatan 7, 120 71 Stockholm. Org.nr. 559156-4124. Läs mer om företaget.

apotek.nu logga
apotek.nu logotypen är lätt att känna igen