Publicerad den 1 kommentar

Facebook Shops – apotek.nu öppnar butik på Instagram

Facebook Shops presenterades den 19:e maj 2020 av Mark Zuckerberg. Facebook Butiker gör det enklare för mindre företag som apotek.nu att sälja produkter på Instagram och Facebook. Apotek.nu – Apoteket för receptfria läkemedel och apoteksvaror, har noga följt utvecklingen. Därför kan apotek.nu redan idag, den 22:a juli 2020, bara två månader efter att Facebook Shops lanserades i USA, stolt visa upp en färdig Butik på Instagram!

apotek.nu öppnar butik på Instagram med Facebook Shops
Facebook Shops – apotek.nu öppnar butik på Instagram .
Nu kan du handla dina apoteksvaror på Instagram .

Facebook Shops är en ny mobil e-handelsfunktion som gör det möjligt för företag som apotek.nu att enkelt presentera apoteksprodukter för hälsa och skönhet på Facebook och Instagram. Genom att använda Facebook butiker kan apotek.nu sälja egenvårdsvaror direkt från vår Instagram profil och Facebook sida. Vi kan även nå användare som är intresserade av hälsa och egenvård via Instagram Stories eller med annonser.

Enkelt att handla på Instagram.

Vi på apotek.nu vill att det ska vara enkelt och smidigt för dig att handla dina receptfria läkemedel och apoteksvaror för egenvård. Eftersom du säkert har viktigare saker att lägga tid på än att stå i kö i en butik. Dessutom använder nästan alla Instagram eller Facebook, så varför inte köpa dina apoteksvaror där, utan att krångla med olika appar! Sedan levererar vi snabbt och enkelt dina varor var du än befinner dig i landet.

Facebook Shops är en del i Facebooks arbete med att stödja mindre företag under coronavirus pandemin. I framtiden kommer Facebook också att tillåta mindre företag som apotek.nu att sälja produkter till kunder genom chattfunktionerna i WhatsApp, Messenger och Instagram Direct. Dessutom kommer vi även kunna tagga produkter under livestreams på olika plattformar.

Facebook Shops - apotek.nu butik på Instagram
Apotek.nu öppnar butik på Instagram med Facebook Shops –
Bli först med att handla dina apoteksvaror på Instagram.

Besök Instagram profilen @apotek.nu – Apoteket för receptfria läkemedel och apoteksvaror och göra ditt första köp i en riktig Instagram Butik, redan idag! – Framtidens apotek NU!

1 svar på “Facebook Shops – apotek.nu öppnar butik på Instagram

  1. […] använder den nya mobila e-handeln från Facebook Shops. Så att du kan handla apoteksvaror direkt från vår Instagram profil (@apotek.nu) och Facebook […]

Kommentarer är stängda.