Publicerad den

Guldkoppen på APOTEK.NU

Guldkoppen te söderhavsblandning
Guldkoppen te söderhavsblandning

Nu finns Guldkoppens exklusiva sortiment av kaffe och teer på APOTEK.NU. Alla produkterna är tillverkade i Sverige och hållbart producerade i samarbete med UTZ och Rainforest Alliance. Det innebär att hänsyn tas till både människa och miljö i produktionen och bidrar till den bästa smakupplevelsen.

Guldkoppen kaffe

Guldkoppen Mellanrostat Kaffe är ett bryggmalet kaffe med en god syra, fyllighet och balanserad smak. Gjort på 100 % Arabica bönor, som har en aromatisk, mjuk och rund smak. Kaffets framträdande toner är citrusfrukter och smörkola. Bönorna kommer ifrån bergiga odlingar i Östafrika och Latinamerika och är hållbart producerat med hänsyn till både människor och miljö i samarbete med UTZ och Rainforest Alliance. Malningsgraden passar för bryggning.

Te

De goda teerna från Guldkoppen är gjord av utvalda tesorter från bland annat Kina, Indien och Indonesien. Teblandningarna tillsammans med smaksättningarna skapar goda tesorter att njuta av. På APOTEK.NU finns klassiska Earl Gray, Söderhavsblandning och Rabarber och grädde.