Publicerad den

Covid-19

Covid-19 Håll avstånd, e-handla på apotek.nu
Covid-19 Minska smittspridning genom att handla dina receptfria läkemedel och apoteksvaror online på apotek.nu

För att minska spridningen av COVID-19 bedriver APOTEK.NU endast e-handel med receptfria läkemedel & apoteksvaror.

Detta i linje med Folkhälsomyndighetens “Rekommendationer för minskad risk för smittspridning i handeln” från den 23 december. Råden omfattar köpcentrum, affärer, varuhus och butiker.

De uppdaterade råden innebär att ytterligare ansträngningar måste göras för att minska trängsel där många människor normalt samlas och därmed minska risk för smittspridning av coronaviruset, covid-19.

Genom att e-handla receptfritt och egenvårdsprodukter på apotek.nu, slipper du göra onödiga butiksbesök och kan också undvika att resa kollektivt till och från butiken. På så sätt bidrar du till minskad smittspridning av covid-19.

I samband med jul- och mellandagshandeln kan det kräva extra försiktighet för att undvika trängsel. Både individer och verksamheter har ett ansvar att motverka spridning av covid-19. Begränsa helst antalet inköp i butiker. Handla helst på egen hand, undvik att handla vid tidpunkter då många vistas i affärerna, undvik att i onödan vistas i affärers och köpcentrums lokaler.

E-handla dina apoteksvaror på apotek.nu

apotek.nu kan du E-handla dina apoteksvaror och receptfria läkemedel direkt online på nätet, med dator, surfplatta eller mobil. Allt för att det ska vara enkelt för dig att handla apoteksvaror, receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter när du vill! Samtidigt som du tar ansvar för att begränsa spridningen av covid-19, genom att stanna hemma.

Därför levererar vi också dina varor snabbt och enkelt, var du än befinner dig i landet. Vi skickar dina varor med PostNord. Du kan välja mellan flera olika fraktalternativ, till exempel Leverans vid dörr! Dessutom ger vi dig fri frakt vid order från 199 SEK.

Håll avstånd, stanna hemma vid minsta symptom på covid-19, arbeta hemifrån när du kan, undvik miljöer där trängsel kan uppstå och umgås bara med några få familjemedlemmar eller vänner. Besök INTE apotek om du har symtom på covid-19 eller misstänker att du har covid-19. Apoteken är angelägna om att undvika smittspridning på apotek.

Vill du veta mer om vilka rekommendationer som gäller i samband med covid-19, kan du läsa “Aktuellt om Covid-19” på Krisinformationens hemsida.