Publicerad den

Needs på APOTEK.NU

Needs på APOTEK NU
Needs på APOTEK NU

Nyhet! Nu har vi hela Needs sortiment på APOTEK.NU. Needs är ett varumärke för skönhetsprodukter tillverkade av hållbara material. De erbjuder ett attraktivt skönhetssortiment med noga utvalda produkter som till exempel smink- och nageltillbehör, hårborstar, kammar och håraccessoarer. Allt du kan behöva för en dagliga skönhetsvården.

Bland sminktillbehören hittar du raka, sneda och spetsiga pincetter, ansiktssvampar, sminkborstar och sminksvampar eller makeupsvampar. För nagelvård finns flera varianter av nagelsaxar och nagelklippare samt nageltång och olika nagelfilar. För kroppsvård finns skrubbvante och fotfil. Letar du efter hårborstar och kammar finns både rundborstar, utredningsborstar och fina kuddborstar med borst av naturhår. Även kammar finns i olika varianter. I sortimentet finns även resekit, reseflaskor och små praktiska askar för förvaring av småsaker eller piller.

Ett hållbart skönhetssortiment

Needs produkter är tillverkade i hållbara material som FSC certifierad bambu och trä och av biobaserat plast. Förpackningarna är optimerade ur ett resursperspektiv, tillverkade av FSC-papper i stället för plast. Inga onödiga förpackningar. Dessutom är alla produkter tillverkade i BSCI-certifierade fabriker, vilket är ett initiativ för att förbättra arbetsförhållanden i fabriker och lantbruk globalt. Läs mer om produkterna på Needs Beautys hemsida.

Sminktillbehör från Needs

  • Needs Blending Sponge är en mjuk sminksvamp med många användningsområden, ett oumbärligt sminkverktyg. Använd sminksvampen när du ska applicera foundations, concealer, rouge och puder. Ger en jämn och fin applicering med en naturlig finish.
  • Needs Makeupsvamp är en mjuk, latexfri sminksvamp. Ett mycket användbart sminkverktyg som ger en jämn och naturlig finish för en perfekt makeupbas. Använd sminksvampen när du ska applicera foundation, concealer eller puder.
  • Needs Foundation Brush är en perfekt borste för applicering av foundation i flera lager så att du kan bygga upp en fin täckande bas. Borsten är rundad med syntetiskt hår av bra kvalitét. Skaftet är dessutom tillverkat i 100% bambu.

Andra sminktillbehör från Needs är Ansiktssvamp, Ögonfransböjare och Fickspegel.

Nageltillbehör från Needs

  • Needs Nagelfil Glas är en skonsam nagelfil som håller länge. Med nagelfilen formar du dina naglar och slipa ner vassa kanter. Filen är hygienisk då den är lätt att rengöra. Välvårdade naglar är viktigt för friska naglar. Det ger även en bra grund för lackning. När du filar ner vassa kanter hindrar du nageln från att skiva sig eller spricka.

Vi har även andra nagelfilar och nageltillbehör från Needs som Nagelfil, Nagelfil Metall, Sandpappersfil, Nagelklippare Stor, Nagelklippare Liten, Nagelsax, Nagelsax Baby och Nageltång.

Hårtillbehör från Needs

  • Needs Kuddborste är en klassisk hårborste med borst av naturhår. Hårborsten är tillverkat av 100% FSC certifierat trä. Naturhår är skonsam mot håret då det minskar slitage. Det ger håret glans och gör att håret ser välmående ut. Borsten passar bra att använda vid håruppsättningar då den får med små hår. Finns i två varianter Needs Kuddboste Stor och Needs Kuddborste Liten.
  • Needs Utredningskam är en bredtandad kam med skaft. Kammen reder ut ditt hår och funkar bra att använda i både vått och torrt hår. Utredningskammen är dessutom tillverkad i PLA-plast som består av 100% bio-baserat material.
  • Needs Fickkam är en liten kam som passar perfekt att ha i fickan eller i handväskan så att du alltid kan kamma till ditt hår när du behöver det. Plasten i kammarna är tillverkade i PLA-plast som består av 100% bio-baserat material. 2-pack.
  • Needs Utredningskam Bred är perfekt när du ska reda ut ditt hår. Kammen är glestandad och har en bred form. Fördelen med Needs utredningskam är att den är skonsam mot håret och att du kan använda den i både vått och torrt hår. Dessutom är den tillverkad av 100% bio-baserat material.

Vi har även andra borstar och hårtillbehör från Needs som till exempel Rundborste, Utredningsborste, Hårsnoddar Svarta, Hårsnoddar Spiral Svarta, Hårsnoddar Spiral, Hårsnoddar Mjuka, Scrunchie och Hårnålar Bruna och Svarta.