Publicerad den

Nuxe Prodigieux Le Parfum på apotek.nu

Köp Nuxe Prodigieux Le Parfum på apotek.nu

Nuxe Prodigieux Le Parfum finns att köpa på apotek.nu😊

Nuxe Prodigieux Le Parfum är en sensuell och feminin Eau de parfum med doft från den hyllade oljan Huile Prodigieuse. En underbar Eau de Parfym spray i en petit flaska som förmedlar elegans, sensualitet och värme. En sofistikerad och rik doft skapad av parfymören Serge Majoullier som bl.a. har skapat flera dofter åt Karl Lagerfeld och Jo Malone.

En apotekare i Paris grundade NUXE redan på 50-talet.  NUXE är idag ett av de ledande och mest hyllade företagen inom kosmetikbranschen. Deras speciella kunskaper när det gäller att hitta unika naturliga aktiva ingredienser och föra vidare arvet av gamla traditioner in i den moderna kosmetikbranschen ger dem en unik ställning i branschen.

I NUXE utbud finns bland annat läppbalsam, populära massageoljor, en framgångsrik parfymlinje, vårdande hudkrämer och en rad olika makeupprodukter. Ungefär 80 % av alla ingredienserna till dessa varor har dessutom ett naturligt ursprung. När det kommer till naturkosmetik har NUXE en särställning.

Handla Nuxe Prodigieux Le Parfum, Nuxe Reve de Miel och Nuxe Huile Prodigieuse på apotek.nu. Läs mer. Du kan också läsa mer på NUXEs hemsida.

Handla Nuxe Prodigieux Le Parfum, Nuxe Reve de Miel och Nuxe Huile Prodigieuse på apotek.nu