Publicerad den

Burts Bees Vanilla Lip Balm på apotek.nu

Köp Burts Bees Vanilla Bean Lip Balm på apotek.nu

Burt’s Bees Lip Balm Vanilla Bean finns på apotek.nu😊 Burt’s Bees startades i USA på 1980-talet av Roxanne Quimby och Burt Shavitz i Roseanne tillverkade först ljus av vaxet från Burts bikupor men 1991 började de tillsammans producera sina första skönhets- och egenvårdsprodukter – och de blev en stor framgång. Idag är Burt´s Bees det största varumärket inom naturlig hudvård, skönhets- och egenvård i Nordamerika. 

Med sina produkter utan tillsatser, vänder sig Burt´s Bees främst till den medvetna människan – den som litar på att ekologiska produkter då det handlar om att ta hand om sin kropp och själ.

Burt’s Bees Lip Balm Vanilla Bean är ett läppbalsam som vårdar och återfuktar torra läppar.  Bivax och sheasmör gör dina läppar mjuka och smidiga. Innehåller även vitamin E. Har en söt doft av vanilj.

Bivax, sheasmör och vitamin E mjukgör läpparna och har även en lugnande effekt. Resultatet blir mjuka och smidiga läppar. Burts Bees Lip Balm passar perfekt att ta med i handväskan eller fickan för att enkelt kunna återfukta läpparna, var du än är.

Handla Burt´s Bees Vanilla Bean läppbalsam på apotek.nu. Du kan läsa mer om produkten.

Handla Burts Bees Lip Balm och andra läppbalsam på apotek.nu

#burtsbees #bivax #läppbalsam